23-28 MART PROGRAMIMIZ

2.3.4 SINIFLAR İÇİN: Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz. Özel Babaoğlu İlkokulu 23-28 Mart programımızı ve sizlere mesajımızı içeren paylaşımımızı gönderiyorum. Okulumuz, morpakampüs kurumsal üyelik işlemlerini sizler için tamamladı.Kullanıcı adı: T.C. Kimlik numaran- şifre: T.C. kimlik numaranın ilk 4 rakamıdır. Programımızı ve çalışmalarımızı tablodaki kaynaklara göre devam ettireceğiz.Birbirimize destek olup sorumluluklarımızı yerine getirip hep birlikte bu süreci de atlatacağız.Sizleri çok seviyoruz.

1. SINIF VE ANA SINIFI İÇİN: Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz. Özel Babaoğlu İlkokulu 23-28 Mart programımızı ve sizlere mesajımızı içeren paylaşımımızı gönderiyorum. Okulumuz, morpakampüs kurumsal üyelik işlemlerini sizler için tamamlamak üzere.Kullanıcı adı ve şifrelerinizi Pazartesi günü vermiş olacağız.Programımızı ve çalışmalarımızı tablodaki kaynaklara göre devam ettireceğiz.Birbirimize destek olup sorumluluklarımızı yerine getirip hep birlikte bu süreci de atlatacağız.Sizleri çok seviyoruz.