ŞİMDİ OKULLU OLDUK

Uzun bir aradan sonra, ana sınıfı öğrencilerimizle kavuşmanın mutluluğunu yaşadık. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğümüzün, 21.08.2020 tarihli, Okul Öncesi Eğitim Kurumu Yaz Okulu genelgesiyle 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı, minik yavrularımız için başladı.

Sağlık Bakanlığı Bilimsel Çalışma Kurulu’nun Salgın Önleme Rehberi doğrultusunda, Türk Standartları Enstitüsü Belgeli okulumuz, fiziki şartlarının avantajını da kullanarak çocuklarımızın temel eğitim ihtiyacına en iyi şekilde cevap vermiş oldu. Açık ve kapalı alanlarda oluşturduğumuz sınıflarımızla öğrencilerimizle kaldığımız yerden devam ediyoruz. Düzenli servis ağımızla evlerinden teslim aldığımız öğrencilerimiz için her türlü güvenlik, sağlık ve eğitim koşullarını yerine getirerek, onlara Babaoğlu Eğitim Kurumlarının ayrıcalıklı yaşantısını sunuyoruz.
Zorlu süreçte 8. sınıflarımızdan sonra ana sınıfı öğrencilerimize de yüz yüze eğitim vermekten mutluyuz. 1. Sınıflarımıza haftada 10 ders, 2. Sınıftan 7. Sınıfa kadar olan öğrencilerimize ise haftada 20 ders ile eğitim öğretim faaliyetlerimize devam ediyoruz.
Öğrencilerimize öğretmeyi ve öğretmenlik mesleğini çok seviyoruz. Şartlar ne olursa olsun her yerde onların yanında yer almaya devam edeceğiz. Tüm sınıflarımızla birlikte tekrar yüz yüze eğitim için sabırsızlanıyoruz.