Kurucu Temsilcisi

Hilmi Erdoğdu

Hilmi Erdoğdu, 1953 Karaman doğumludur. 1980 yılında Selçuk Eğitim Enstitüsü FKB Bölümünden mezun olmuştur.  Çeşitli okullarda 5 yıl öğretmenlik, 3 yıl müdür yardımcılığı, 17 yıl okul müdürlüğü yapan Hilmi Erdoğdu, BİFA Ortaokulu ve Karaman Pansiyonlu İlköğretim Okullarında Kurucu Müdürlük görevlerinde bulunmuştur.
     2000 yılında BİFA Ortaokulundan istifa ederek, Sayın Yılmaz Babaoğlu’nun sosyal sorumluluk duygusunun bir ürünü olan Babaoğlu Kolejinin kuruluş sürecinde etkin rol oynamıştır. Kurumumuzda 12 yıl müdürlük görevini yürüten Sayın Hilmi Erdoğdu, okulumuzun özgüveni yüksek, girişimci, çağdaş değerlere sahip bireyler yetiştiren; öncü, köklü ve kurumsal bir eğitim kurumu olması yolunda büyük bir özveri ile çalışmıştır. 2012 yılında Kurucu Temsilciği görevine getirilmiştir. Kurumumuzda halen Kurucu Temsilcisi sıfatıyla çalışmalarına devam etmektir. Evli ve üç çocuk babasıdır.