K12Net Bilgi Sistemi

K12Net Bilgi Sistemine Ulaşmak İçin Tıklayınız...

Sizlere en iyi hizmeti vermeyi ilke edinmiş olan kurumumuz, çocuğunuzun eğitimindeki gelişmelerini yakından izleyebilmeniz için internet tabanlı bir sistem kullanmaya başlamıştır.

K12NET NEDİR?
·        K12NET, bir eğitim kurumunun ihtiyaç duyabileceği modülleri içinde barındıran bir yazılım sistemidir.
·        Öğrenciler ile ilgili sosyal ve akademik her türlü veri ve bilginin grafik ve tablolarla somutlaştırıldığı bir bulut depolama alanıdır.
·        Okul İdaresi, Rehberlik Servisi, Öğretmen ve Öğrenci Velilerinin bilgi paylaşımlarını kolaylaştıracak, eğitim sürecindeki çıktıların değer kaybetmeden muhataplarına ulaşmasını sağlayacak bir bilgi paylaşım ağıdır.
K12NET ile çocuğunuz hakkında en güncel bilgilere istediğiniz zaman istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

1- BİLGİSAYARLARDAN
     İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan web sitesine size daha önce ulaştırdığımız size özel kullanıcı adı ve şifreyle sisteme bağlanabilirsiniz.

2- AKILLI TELEFON VE TABLETLERDEN
    İnternet bağlantısı olan akıllı telefon veya tabletlerinize Play Store veya App Storeden K12NETin programı olan K12NET Mobil uygulamasını indirerek , size daha önce ulaştırdığımız size özel kullanıcı adı ve şifreyle sisteme bağlanabilirsiniz.

K12NET veya K12NET Mobil Kullanarak
ØÖğretmenlerimizin verdikleri günlük ödevlerin içerik, süre ve teslim tarihi gibi bilgilerine anında ulaşabilirsiniz.
ØÖdev kontrol gününde öğretmenlerimizin yaptıkları ödev kontrol sonuçlarına yine sistem üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca geriye dönük ödevleri ve kontrol sonuçlarını görebilir, anında analize dönüşen istatistikleri veli portalından takip edebilirsiniz.
ØOkulda yapılan deneme sınavı ve yazılılar gibi bütün ölçme değerlendirme çalışmaları sonuçları anında sistem üzerinden veliler ile paylaşılacaktır. Velisi olduğunuz öğrencinizin sınav sonuçları ile ilgili 28 farklı rapor ve analizi görüntüleyebilirsiniz.
ØRehberlik Servisi tarafından yapılan çalışmalar, görüşmeler ve uygulanan envanterler sistem de somut veriler ile tutulacak ve velilerin ulaşabilmesi sağlanacaktır. Yapılan rehberlik uygulamalarını görebilir gerektiği durumlarda sistem üzerinden rehberlik servisi randevusu oluşturabilirsiniz.
ØSosyal Etkinlik katılım bilgilerine sistem üzerinden ulaşılabilirsiniz.
ØDers ve etüt programları yine sistem üzerinden ulaşılabilirsiniz.
ØÖğretmenlerimizin  akademik sosyal süreçler ile ilgili sizlerle paylaştıkları mesajları görüntüleyebilir, yine sistem üzerinden öğretmenlerimize ulaşabilirsiniz.
ØKurumumuz ile ilgili bütün duyuru ve bilgilendirmeleri takip edebilirsiniz.
ØK12NET uygulama ajandası ile okuldaki faaliyetlerin takvimini önceden takip edebilirsiniz.

K12NET şifreleri her veli için ayrı tanımlanmıştır. İlk etapta bir karışıklığa yol açmamak için sadece bir adet veli şifresi sizlerle paylaşılmıştır. Arzu ettiğiniz takdir de anne veya babaya ait diğer veli şifrenizi de okul yönetiminden talep edebilirsiniz. Sizinle beraber sevgili öğrencimiz de sistemimizi kullanabilmektedir. Öğrencilerimizin kendilerine özel şifreleri de yine kendilerine iletilmiştir.

En kısa zamanda sisteme bağlanmanızı öneririz.

Her sorunuz için bizlerle irtibata geçebilirsiniz.